Köpa valp infoVid leverans är våra valpar:

  • Minst 8veckor
  • Registrerade i SKK
  • Vaccinerade
  • Avmaskade
  • Chipsmärkta
  • Veterinärbesiktade
  • Valpkulls försäkrade mot dolda fel i 3år

En bracco valp hos oss kostar 20.000:-

255414_10151080639174961_47847722_n
Valpar planeras endast i mån av efterfråga av valp från oss, så ta gärna kontakt redan nu om du är intresserad av valp! Självklart är du välkommen att besöka oss och våra hundar! Vi lägger stor vikt i att våra valpar får en så bra start i livet som möjligt och naturligtvis säljer vi enbart valpar enligt SKK:s och rasklubbens riktlinjer och bestämmelser.
Vi använder endast friska avelsdjur…. För oss är det en grundförutsättning att bevara sundheten hos dessa underbara raser! Sedan är det levande individer vi har så man kan aldrig garantera nåt, men vi vill kunna sälja våra hundvalpar med vetskapen att vi gjort allt vi kunnat för att ge våra hundvalpar och deras nya ägare alla förutsättningar till ett långt, friskt och lyckligt liv tillsammans!!
IMG_0406
Något som vi gärna vill föra fram är hundar med god jaktinstinkt och som är “lätta” att samarbeta med. Bracco´n är så mycket mer än bara en vacker hund och vi vill bevara de goda jakt egenskaper som finns inom rasen
10441005_857280207618829_1446158636749910173_n
Det viktigaste för oss när vi säljer en valp är att den ska få ett bra liv hos människor som låter den bli en del av familjen. Hunden behöver också aktiveras på ett förnuftigt sätt. 

IMG_0762

IMG_0769
Att aktivera sin hund behöver inte nödvändigtvis leda till deltagande på prov och utställningar, men om förutsättningarna finns, blir vi förstås jätte glada och tacksama för det. Om du skulle lyckas hela vägen till Jaktchampion så blir din nästa hund från oss gratis!
IMG_0904
En sak som gör oss väldigt glada och som vi förespråkar starkt är om våra valp köpare låter höftledsröntga sina hundar, detta gör man när hundarna uppnår ca 15 månaders ålder. Det ger oss som uppfödare en fantastisk möjlighet att få följa upp hundarna och se så att aveln går åt rätt håll, och inte minst så är det ju viktigt för rasen.
Varje år erbjuder vi våra valpköpare träffar med diverse aktiviteter beroende på hur intresset ser ut från er sida. Valp träff, jakt träning, grundläggande lydnads kurser och viltspår b.l.a och självklart är det kostnadsfritt!
Vi har en Facebook grupp (Agnwill’s) där alla med en hund från oss är välkomna! Vi blir jätte glada när ni lägger ut bilder, delar med er av resultat från prov & utställningar och uppdateringar om vad som sker i hundens liv. Vi lägger även även upp information och inbjudningar till våra träffar på Facebook sidan!
När valparna är födda tar vi ut en handpening på 2500:- av dig som tingat valp. Denna summa dras av på den totala köpekillingen när valpen levereras, Om det skulle vara något fel på valpen eller att den av nån anledning skulle förolyckas innan den uppnått 8v ålder får du självklart tillbaka handpeningen. Om du däremot skulle ångra dig och dra dig ur köpet (oavsett anledning) återbetalas inte denna summa.
OBS. Vi säljer aldrig en valp på avbetalning och valpen ska betalas i samband med leverans eller före!
Till sist… vi finns alltid till hands för våra valp köpare och blir bara glad om ni vänder er till oss med era frågor och funderingar eller vad det nu än kan vara. Våra hundvalpar ser vi som ett livslångt åtagande!